Frontpage

 

sjnewSint-Jozefsinstituut-college
Torhout

Belgium for dummies in het Astor College for the Arts

Sinds 12 jaar bestaat er een vruchtbare samenwerking tussen onze school en het Astor College for the Arts in Dover. Elk jaar presenteert Astor bij ons op school een try-out van de musical die zij op dat moment instuderen en vervolgens trekken wij met de moderne talen naar Dover met een project dat kadert binnen het seminarie Engels.

Fareplay 2

A talk in the park
(klik op de foto voor het volledige fotoalbum)

Dit jaar oefenden de leerlingen van klas 604 Mt-Ec en 603a3 Mt-Wi twee korte Engelse toneelstukjes in en presenteerden we met z'n allen ook een beurs: 'Belgium for dummies'. Beide activiteiten gingen door in de bibliotheek van het Doverse kunstencollege en konden op een ruim publiek rekenen.

Belgiumfordummies 08

Belgium for dummies

In een kunstencollege theater gaan spelen is niet evident maar de leerlingen gaven het beste van zichzelf en hun prestatie werd zeer gewaardeerd. En het moet gezegd: onze Britse collega's doen er telkens alles aan om de Belgische bezoekers goed te ontvangen. Er heerst een open en collegiale sfeer tussen beide partnerscholen en voor leerlingen Moderne Talen is het seminarie Engels dan ook telkens weer een zeer leerrijke ervaring.

Vastival & Music for Life 2020

Vastivallogo210

ergenslangsdelijn210

klik voor alle info!

Schoolbrochure 2020

klik telkens voor meer info!

BROCHURE 2020

Brochure Sint Jozef web2016 240

eramuspluslogo

 

buurklassenmenu

 

Negenblauw250
Mediumblauwwit250

CLIL aanbod

clil210

Ga naar boven