3de graad

 

sjnewSint-Jozefsinstituut-college
Torhout

Ecoweek in de derde graad van 26 tot 30 oktober

Werkgroep Negen organiseert deze week de ecoweek in de derde graad. We zijn ervan overtuigd dat persoonlijke keuzes het verschil kunnen maken bij het streven naar een betere ecologische toekomst voor onze planeet. De toekomst begint met de laatste week van oktober

Dia7

Kom op maandag al skatend, te voet, skeelerend, met het openbaar vervoer, met de fiets naar school en parkeer je aan blok 9 of toon je trein of busabonnement bij het binnenkomen. De klas met de kleinste CO2 uitstoot belonen we met een originele klasfoto én een vip-behandeling op donderdag veggiedag!

Dia10

Dinsdag organiseren we een scheve tafel in het forum. Een maaltijd over de ongelijkheid in de wereld. Het lot bepaalt je plek in de wereld en wat je op je bord (als je al een bord hebt...) krijgt. De 100 tickets zijn ondertussen al de deur uit met dank aan klas 608 die dit mee organiseert.

Dia12 Ook op dinsdag krijgen de klassen BI, IB en economie (503b 504) een een lezing van Low Impact Man Steven Vromman. Want persoonlijke keuzes kunnen echt wel een verschil maken!
Dia13

Donderdag is Veggiedag. In het schoolrestaurant is er een vegetarische maaltijd en in het Forum proef je een veggiehapje en alternatieven voor op je boterhammen. Eén dag geen vlees is immers een wereld van verschil!

Dia15

Vrijdag is Freecycledag.Door te freecyclen gaan we letterlijk consuMINDEREN. Elke leerling kan maximum 5 items binnenbrengen (in bruikbare staat). Dit kan elke voormiddag van de ecoweek. Op vrijdagmiddag is er dan een geefmarkt in blok 9. Boeken, DVD's, Cd's, games, multimedia, accessoires, oorringen, kettingen, handtassen, armbanden, sjaals... het is allemaal welkom om weg te geven!

 

Vastival & Music for Life 2020

Vastivallogo210

ergenslangsdelijn210

klik voor alle info!

Schoolbrochure 2020

klik telkens voor meer info!

BROCHURE 2020

Brochure Sint Jozef web2016 240

eramuspluslogo

 

buurklassenmenu

 

Negenblauw250
Mediumblauwwit250

CLIL aanbod

clil210

Ga naar boven