3de graad

 

sjnewSint-Jozefsinstituut-college
Torhout

Music for Life 2013 voor Guatemala: ze zijn aan het bouwen!

Het naai-atelier waarvoor we vorig jaar in de derde graad geld hebben verzameld met o.a. Music for life 2013 is volop bezig. De vereniging van Artisanos Aj Quen heeft de eerste steen gelegd en een Maya-ritueel uitgevoerd. Onze 8375 euro wordt goed besteed!

Maya ritueel bij de bouw van het naai-atelierHet technisch personeel, de raad van bestuur van de vereniging en alle leden van de groep coördineren de logistiek en de uitvoering en evalueren de werken. Aj Quen ontwikkelt een werkplan voor de constructie van het gebouw op basis van wat het project nodig heeft. Vergaderingen werden gehouden met alle betrokkenen zodanig dat de verwachte resultaten bekomen worden en een transparante uitvoering van alle processen gegarandeerd is.
Dagelijks werken er 10 arbeiders full time werken om ervoor te zorgen dat de constructiewerken goed opschieten en volgens plan verlopen.

AjQuen

De fases van alle werken worden uitgevoerd op basis van de planning van de vrijwilligers. De werken zullen gedaan worden in twee fases. Ze rekenen min of meer 3 maanden tijd om het bouwwerk uit te voeren. We zijn alvast geïnviteerd om op hun opening in augustus aanwezig te zijn. Kan jij?

AjQuenklik op de foto om het foto-album te zien


Nog even terugblikken op Music for Life 2013 kan je hier:
MFL slotmoment 13

CLIL aanbod

clil210

Schoolbrochure

klik telkens voor meer info!

BROCHURE

Brochure Sint Jozef web2016 240

Negenblauw250
Mediumblauwwit250
Ga naar boven