Medium

 

sjnewSint-Jozefsinstituut-college
Torhout

Slotviering 2de graad op dinsdag 30 mei - Avondviering

Er zat muziek in dit jaar. Muziek was de rode draad doorheen dit Mediumjaar. Er was de 'dag van de muziek'. Er waren teachers on stage én teens on stage. Films als Whiplash en Young@heart, en er was nog zoveel meer...

Maar nu is ook dit liedje bijna uitgezongen. Enkel nog de 'slotviering' waarop wij u vriendelijk uitnodigen. 

Ga je mee in mijn droom? Of blijf je wakker? Zo luidt de titel van deze slotviering. Het is een zin uit een van de liedjes van Wannes Cappelle, zanger van 'het zesde metaal'. Alle leerlingen van de tweede graad lazen alle teksten van Wannes. Ondertussen toch al een oeuvre van vier cd's. Ze kozen elk een zin die hen het meest aansprak, en schreven vervolgens een nieuw verhaal vanuit die zin vertrekkend. Zo ontstonden 400 verhalen over leven, liefde en dood.

Daarmee trokken de leerlingen van de vierde humane wetenschappen aan de slag. Het resultaat: een bezinning van een kleine twee uur met dans, muziek en beelden. Wannes zelf zingt vijf van de meest geciteerde liedjes live.

We brengen deze viering ook heel graag voor u op dinsdag 30 mei om 20u in de feestzaal van het college. Uw aanwezigheid zal de leerlingen van het vierde jaar humane wetenschappen zeker plezier doen. Maar eigenlijk zijn wij nog ambitieuzer. Wij denken namelijk dat u er uzelf een plezier mee kan doen. Het mini-optreden van Wannes Cappelle is natuurlijk een extra argument. Maar misschien toch even benadrukken dat zijn optreden niet de hoofdzaak is van deze viering.

Het zou voor ons makkelijk zijn mocht u bevestigen. Dat kan met een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Welkom dus!

slotviering

Vastival & Music for Life 2020

Vastivallogo210

ergenslangsdelijn210

klik voor alle info!

Schoolbrochure 2020

klik telkens voor meer info!

BROCHURE 2020

Brochure Sint Jozef web2016 240

eramuspluslogo

 

buurklassenmenu

 

Negenblauw250
Mediumblauwwit250

CLIL aanbod

clil210

Ga naar boven