Medium

 

sjnewSint-Jozefsinstituut-college
Torhout

Vastival 2020 - Estafette

KLIK HIER OM HET REGLEMENT TE LEZEN
SUPER BELANGRIJK !

estafette2

Rondjes lopen op de speelplaats van blok 8 en daarmee een ferme smak geld bijeen sparen. Het kan. Dankzij de 'gesponsorde estafetteloop'. Simpel: jullie lopen de ziel uit je lijf en je laat je klas sponsoren door je buren, vrienden, oma's en opa's, peters en meters, bakker, beenhouwer, priester, schoenverkoper enz van je dorp!

En bovendien verkleed. Wij van 407 zijn alvast benieuwd welke culturen of landen we allemaal zullen zien. De klas die het meeste rondjes loopt (dat kunnen er maximum 150 zijn) verdient een ferme pluim. Of geven we die beter aan de klas die de meeste sponsors zocht? Ben je er al mee bezig?

estafette1
Tijdens de estafetteloop moet je telkens over een bootcamp klimmen. En af en toe gaat er een gigantische toeter en dan is het "wieltjesronde" : met een niet gemotoriseerd iets met wieltjes mag je dan de ronde afleggen. Loopt iedereen van de klas 3 toertjes, dan krijg je 50 punten extra. Kortom: een fantastische estafetteloop.

En vergeet niet: de school staat het voor 1 keer toe: ga en vermenigvuldig u. Waarmee we natuurlijk bedoelen: ga rond van deur tot deur en vermenigvuldig telkens opnieuw je sponsorbedrag.

estafette4

Tijdens de estafetteloop zorgt dhr. Degrieck ook voor de nodige ambiance. Eén ding is zeker: aan sfeer zal het niet ontbreken op onze speelplaats en de Oefenschool zal niet zoveel les moeten geven dat uurtje..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vastival & Music for Life 2020

Vastivallogo210

ergenslangsdelijn210

klik voor alle info!

Schoolbrochure 2020

klik telkens voor meer info!

BROCHURE 2020

Brochure Sint Jozef web2016 240

eramuspluslogo

 

buurklassenmenu

 

Negenblauw250
Mediumblauwwit250

CLIL aanbod

clil210

Ga naar boven