Medium

 

sjnewSint-Jozefsinstituut-college
Torhout

Vastival 2019 - Estafette

KLIK HIER OM HET REGLEMENT TE LEZEN
SUPER BELANGRIJK !

Rondjes lopen op de speelplaats van blok 8 en daarmee een ferme smak geld bijeen sparen. Het kan. Dankzij de 'gesponsorde estafetteloop'. Simpel: jullie lopen de ziel uit je lijf en je laat je klas sponsoren door je buren, vrienden, oma's en opa's, peters en meters, bakker, beenhouwer, priester, schoenverkoper enz van je dorp!

Estafette 067En bovendien verkleed. Wij van 406 en 407 zijn alvast benieuwd welke "jaren" we allemaal zullen zien. De twenties? seventies? nineties? De klas die het meeste rondjes loopt (dat kunnen er maximum 200 zijn) verdient een ferme pluim. Of geven we die beter aan de klas die de meeste sponsors zocht? Ben je er al mee bezig?

Tijdens de estafetteloop kan je ook over een bootcamp klimmen. En af en toe gaat er een gigantische toeter en dan is het "wieltjesronde" : met een niet gemotoriseerd iets met wieltjes mag je dan de ronde afleggen. Loop iedereen van de klas 3 toertjes, dan krijg je 50 punten extra. Kortom: een fantastische estafetteloop.

En vergeet niet: de school staat het voor 1 keer toe: ga en vermenigvuldig u. Waarmee we natuurlijk bedoelen: ga rond van deur tot deur en vermenigvuldig telkens opnieuw je sponsorbedrag.

Tijdens de estafetteloop zorgt dhr. Degrieck ook voor de nodige ambiance. Eén ding is zeker: aan sfeer zal het niet ontbreken op onze speelplaats en de Oefenschool zal niet zoveel les moeten geven dat uurtje..

 

  Vastival 2019

40711LogierFienPosterVastival

 Estafette 002

Estafette 018

Estafette 022

 

 

 

 

 

 

 

CLIL aanbod

clil210

Schoolbrochure

klik telkens voor meer info!

BROCHURE

Brochure Sint Jozef web2016 240

Negenblauw250
Mediumblauwwit250
Ga naar boven