Medium

 

sjnewSint-Jozefsinstituut-college
Torhout

Vastival 2018 - Estafette

 

NIEUW REGLEMENT - KLIK HIER

estafette1

Rondjes lopen op de speelplaats van blok 8 en daarmee een ferme smak geld bijeen sparen. Het kan. Dankzij de 'gesponsorde estafetteloop'. Simpel: jullie lopen de ziel uit je lijf en je laat je klas sponsoren door je buren, vrienden, oma's en opa's, peters en meters, bakker, beenhouwer, priester, schoenverkoper enz van je dorp!

Estafette 067En bovendien verkleed. Wat de zesdes niet mogen tijdens de Rembertdag doen wij wel. Wij van 407 zijn alvast benieuwd welke "diersoorten" we zullen zien... De klas die het meeste rondjes loopt (dat kunnen er maximum 200 zijn) verdient een ferme pluim. Of geven we die beter aan de klas die de meeste sponsors zocht? Ben je er al mee bezig?

En vergeet niet: de school staat het voor 1 keer toe: ga en vermenigvuldig u. Waarmee we natuurlijk bedoelen: ga rond van deur tot deur en vermenigvuldig telkens opnieuw je sponsorbedrag.

Tijdens de estafetteloop zorgt dhr. Degrieck ook voor de nodige ambiance. Eén ding is zeker: aan sfeer zal het niet ontbreken op onze speelplaats en de Oefenschool zal niet zoveel les moeten geven dat uurtje..

estafette2

Estafette 093

Estafette 216

 estafette3

 

 

 

 

 

 

 

CLIL aanbod

clil210

Schoolbrochure

klik telkens voor meer info!

BROCHURE

Brochure Sint Jozef web2016 240

Negenblauw250
Mediumblauwwit250
Ga naar boven