Medium

 

sjnewSint-Jozefsinstituut-college
Torhout

Vastivalsfeer zit er al in!

Deze week is het vastival in de 2de graad, ten voordele van een huizenbouwproject en fairtradeborduuratelier in Bangladesh. Ondertussen werden er al 2 spannende wedstrijden voetbal en volley gespeeld en is het atrium omgetoverd tot een heus Bengaals marktje met Banglashop, wereldwinkel en theekot. En je laten rijden met een Betjak blijkt een hele ervaring. Nu is het vooral zoeken naar véél, héél véél sponsors voor de estafetteloop en naar biedingen voor de veiling. Komaan gasten, geef er een lap op!

Lees meer...

Vastival 2014 in de bres voor Bangladesh

Een stevige portie inhoud én gekte samen in één dag: dat is vastival. Dit jaar zet de 2de graad zich in voor een huizenbouwproject en een fairtrade borduuratelier in Bangladesh.

Lees meer...

Vastival 2014 - Veiling

Een van de hoogtepunten van Vastival is de veiling. Spannend, verrassend, leuk... Jullie (oude) knuffels, strips, boeken, dvd's, cd's, gezelschapsspelen... worden per opbod verkocht. Maar misschien kan je ook een activiteit aanbieden? een kookavond, een initiatie tai-chi of wat dan ook! Een lijst van wat we nu al in de aanbieding hebben vind je op deze pagina! Scrollen is de boodschap.

Lees meer...

Vastival 2014 - Dessertbuffet

taartenverkoop 02Oproep aan alle leerlingen, ouders en leraars : bak voor het goede doel! En liefst zoveel mogelijk...

Hoe ga je te werk? bak een taart (of wafels, pannenkoeken, of chocolademousse mmmm...) en breng die 's morgens vanaf 8.00u. naar klas 801 (ingang blok8 feestzaal). Daar zullen mevr. Lombaert en klas 406 jouw taart 'prijzen'. De hele dag door kan je jezelf en de anderen verwennen met de heerlijkste lekkernijen...

Tip : schenk eens een stukje taart aan een leraar, klasgenoot of medestudent die je graag ziet! Dit heeft misschien meer effect dan een bloemetje.

Vorig jaar bracht de taartenverkoop maar liefst 756 euro op.  Aan jullie om dit record te breken.

taartenverkoop 03

 

 

 

taartenverkoop

Vastival gelanceerd met een voetbalmatch

De leerlingen wonnen met sprekend gemak, ondanks het feit dat de leerkrachten de tel kwijt waren (met hoeveel speel je ook alweer minivoetbal?) en een wel erg partijdige scheidsrechter. Iedereen deed zijn uiterste best... dus werd het 11-1. Maar de sfeer bleef opperbest en vooral: Vastival is gelanceerd. Een uitgebreid verslag van de reporter ter plaatse: 

Lees meer...

Pagina 1 van 5

Vastival & Music for Life 2020

Vastivallogo210

ergenslangsdelijn210

klik voor alle info!

Schoolbrochure 2020

klik telkens voor meer info!

BROCHURE 2020

Brochure Sint Jozef web2016 240

eramuspluslogo

 

buurklassenmenu

 

Negenblauw250
Mediumblauwwit250

CLIL aanbod

clil210

Ga naar boven