Medium

 

sjnewSint-Jozefsinstituut-college
Torhout

Ouverture 2de graad : (in)beelden

De werkgroep Medium heeft het nieuwe schooljaar geopend met een boeiende ouverture waarin het jaarthema (in)beelden voorgesteld werd. Heel creatief werden de verschillende activiteiten van dit schooljaar in de tweede graad voorgesteld aan de hand van filmpjes, live muziek, getuigenis, sketches en interviews. We kijken al uit naar vastival en de (nieuwe!) cultuurweek begin januari. En durven we ons een groene speelplaats (in)beelden? Maar ook enkele films, een uitstap naar de westhoek, amnesty international, de paasactiviteit, een vrij podium en het mediumweekend ontbreken weer niet op het programma. We hebben er zin in!

Lees meer...

Slotviering "Aan alles komt een begin" - foto's online

Op dinsdag 29 mei brachten de leerlingen van 4 Humane Wetenschappen de slotviering van de 2de graad. Een bezinning van anderhalf uur met dans, muziek en beelden op basis van 'het lied van de aarde' van Huub Oosterhuis. Het werd een intense belevenis!

Lees meer...

Verdwalen in verhalen

Dit jaar vervingen we in de tweede graad ons klassiek vrij podium door “Verdwalen in Verhalen”. Het werd een wandeling langs bekende en minder bekende locaties op school. We werden verwend met poëzie, dans, muziek, woord en beeld. We stonden nog maar eens versteld van het talent en de inzet van onze leerlingen.

Lees meer...

Donderdag 17 mei : verdwalen in verhalen

Op donderdag 17 mei verspreidt een heleboel talent zich over verschillende bekende en minder bekende locaties op onze school. Medeleerlingen worden gedurende twee lesuren op sleeptouw genomen. Via poëzie, dans, muziek, woord en beeld mogen zij even 'Verdwalen in verhalen'.

Lees meer...

Ouverture 2de graad : Mind the wor(l)d

Mind the wor(l)d. Let op de wereld. Zie jij wat er echt aan de hand is tussen al het fake of onbelangrijk nieuws door? Wat is voor jou een donkere vlek op die wereldbol? Maar draag ook zorg voor die wereld, bescherm en behoed haar. Maar ook Mind the Word. Let je ook op je woorden? Zoek je de juiste taal om uit te drukken wat jij voelt? Die ene zin, dat ene woord dat voor jou er echt toe doet? Mind the wor(l)d: een gelaagd jaarthema waar Medium de 2de graad mee uitdaagt...

Lees meer...

Pagina 1 van 9

Vastival & Music for Life 2020

Vastivallogo210

ergenslangsdelijn210

klik voor alle info!

Schoolbrochure 2020

klik telkens voor meer info!

BROCHURE 2020

Brochure Sint Jozef web2016 240

eramuspluslogo

 

buurklassenmenu

 

Negenblauw250
Mediumblauwwit250

CLIL aanbod

clil210

Ga naar boven